Oh baby..

Heb jij de mooie taak op je hebt genomen om een babyshower te organiseren, voor je zus of een vriendin? Dan komt er nog best wat bij kijken! Want, heb je naast de locatie, het thema en de hapjes al nagedacht over een leuke activiteit met een blijvende herinnering? Nee? Dat geeft niet, want dat heb ik voor je gedaan!

Lees verder!

Unieke babyshower activiteit!

'Baby onesie maken'

Hoe werkt het?

Er zijn tal van activiteiten te bedenken die erg leuk zijn om zelf te organiseren bij een babyshower. Maar met deze activiteit maak je gelijk een blijvende herinnering aan deze mooie dag!

Wat zit er in de doos:

Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin, collega, zus, buurvrouw in het zonnetje te zetten. Hoe pak je het organiseren van een babyshower aan? Met deze Babyshower doos maak je er een onvergetelijk en geslaagd feestje van!

  • 6x baby onesie 
  • 2x textiel stiften 
  • diverse kleuren (5st) 
  • Doosje vol letters/cijfers stamps 
  • Textiel stempelkussen
  • Waslijn met knijpers! (Leuk voor de foto) 
  • Voldoende tasjes

Prijzen en bestellen:

Baby feestje in een doos is in ieder gewenst aantal te bestellen (min. 6 sets)! In de meeste gevallen is baby feestje in een doos direct leverbaar!

Bestel de doos!

Gaat je collega met zwangerschapsverlof?

Een ruime maand voor de uitgerekende datum stopt ze met werken om zich volledig op de komst van haar kleintje te kunnen storten. Het is natuurlijk voor je collega super leuk om een afscheid te organiseren en een cadeau te geven. Al zal je collega aangeven dat dit niet nodig is, is het wel een feestje. Fijn om haar even in het zonnetje te zetten en mee te geven dat jullie aan haar denken.

 Niks is fijner voor de zwangere collega om op een fijne manier weg te gaan op het werk, om daar na de bevalling en het verlof weer terug te keren!

Wat zit er in de doos?  De mogelijkheden bespreken!