Ja, ik wil!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
Jullie bruiloft organiseren naar je eigen wensen? Maar wil je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dat kan! Ik neem de organisatie van jullie bruiloft 'volledig' uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van deze bijzondere dag! 

 Lees meer!

Ja, ik wil! 

Jullie gaan dus trouwen? Mooi! Ik ben heel erg benieuwd wie wie heeft gevraagd en hoe het aanzoek eruit zag. Maar ik ben vooral benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen in de voorbereiding van jullie grote dag. Misschien hebben jullie alleen maar behoefte aan een gesprek om te kijken hoe jullie van start kunnen gaan. Of wellicht willen jullie alles uit handen geven zodat jullie zonder stress kunnen toeleven naar jullie dag.

Als jullie SMILE inschakelen als ceremoniemeester dan ben ik nauw betrokken bij de organisatie van jullie dag. Voorafgaand ben ik jullie sparringspartner en voorzie ik jullie van de beste tips & tricks, de tofste leveranciers en de mooiste locaties. En uiteraard op de dag zelf ben ik jullie steun en toeverlaat en zorg ik dat deze dag al jullie verwachtingen zal overtreffen!

Kennismaken?