Niet zomaar leuke feestjes, maar echte events met impact!

Wil je een succesvol evenement laten organiseren zonder stress en gedoe? Ik sta voor je klaar! Als ervaren evenementenorganisator neem ik graag alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op het genieten en netwerken tijdens het evenement.

Ik begrijp dat elk evenement uniek is. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering of een jubileum, ik zorg ervoor dat jouw visie tot leven komt. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste details. Van locatiebeheer, thema-ontwikkeling en catering tot logistiek, entertainment en audiovisuele ondersteuning, ik heb het netwerk om aan al je wensen te voldoen. 

Jouw tevredenheid is mijn hoogste prioriteit.

Samen smilen op jouw event.

CREATIE

Na een gezellige kennismaking ga ik aan de slag met het bepalen en uitwerken van de doelstelling en de doelgroep. Het uitwerken van een plan, eventstrategie, concept en planning met bijpassende leveranciers en locaties.

ORGANISATIE

De realisatie van het event met alle bijkomende voorbereidingen. Van marketing en communicatie, tot aan de uitnodigingen, afstemming met alle leveranciers, eventplanning en het maken van het draaiboek.

Ik ben jullie eventmanager tijdens het event. De opbouw – event dag(en) – afbouw. Ik stop pas als jullie tevreden zijn!

Ontspan, geniet en laat mij het werk doen. Met mij wordt jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Door bedrijven en andere eventbureaus ben ik ook in te huren als eventmanager of voor ondersteuning op een event. Werk je graag samen met een echte enthousiast Bedenker van Beleving? 

Kijk die SMILE.

Wil jij ook die smile van oor tot oor zien bij jouw medewerkers, relaties, klanten of familie? Laten we dan samen aan de slag gaan met de organisatie van jullie volgende event. SMILE Events neemt de (gehele) organisatie van jouw evenement uit handen. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maak ik elk evenement uniek.

Mijn doel is om jouw bedrijf of evenement te laten stralen en te zorgen voor een glimlach bij zowel jou als jouw klanten of bezoekers!