Is er een geheim voor kwalitatieve content ?

Nee, dat is er niet! Het gaat om de passie voor het vak wat de content waardevol maakt! Of je nu al content maakt, hier op in wilt haken of een nieuwe strategie wilt bedenken! Met de nodige dosis lef en creativiteit is content marketing geen hogere wiskunde!

LEES VERDER

Per seconde ontvangt Google zo'n 57.000 zoekopdrachten!

Jezelf laten zien op diverse social media kanalen biedt enorm veel kansen en voordelen! Maar red jij het niet om dit zelf goed, professioneel en consequent bij te houden, of is social media gewoon totaal niet jouw ding? Toevallig wel de mijne! Ik heb de tools en creativiteit om jouw bedrijf daarin te kunnen helpen!

Bijna alle (eerste) interactie met je doelgroep bevindt zich online. Daarom wil je gewoon een goede website. Ik denk dan graag in termen als mobile first, usability en optimalisatie. Laat dat gerust aan mij over. Samen ontwikkelen we een website die werkt. Zowel voor de doelgroep als technisch gezien

Een mooi bruggetje kan dan ook gelegd worden naar het volgende feit:
Per seconde ontvangt Google zo'n 57.000 zoekopdrachten!
Het wordt dan ook steeds belangrijker om daartussen goed vindbaar te zijn; als Google jouw organisatie online goed kan vinden, wordt je doelgroep er automatisch heengeleid.
 
Maar hoe wordt een organisatie nou online goed gevonden in de zoekmachines? Dit is een optimalisatieproces; optimalisatie van zowel je on-page SEO activiteiten als je off-page SEO activiteiten. Alles met het doel jezelf online te onderscheiden, want alleen zo verover je de topposities in de zoekmachines. 

De werkwijze van SMILE

Ga je een bedrijf starten of is je huidige website aan vervanging toe? En ontbreekt bij jou kennis, tijd of snelheid om zelf een website of webshop te bouwen? Blijf niet langer twijfelen. Ik bouw een unieke website of webshop voor jouw bedrijf/winkel, precies zoals jij dat wil. Hierbij speel ik in op het gemak van de eindgebruiker:  jouw klant. 

Hoe gaan we te werk?

  • Persoonlijke kennismaking; in dit kennismakingsgesprek gaan we kijken tegen welke uitdagingen jouw bedrijf aanloopt en hoe jouw website of webshop moet bijdrage aan jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Sitemap; de sitemap maakt inzichtelijk uit welke pagina's de website of webshop bestaat én welke content er op de verschillende pagina's moet komen.
  • Wireframe; de wireframes zijn de blauwdruk van je website. Het maakt inzichtelijk waar afbeeldingen en teksten staan.
  • Design; met de definitieve teksten, afbeeldingen en huisstijl wordt de website verder afgemaakt waarnaar die live kan.
Aan de slag!
contact opnemen