Wie is die glimlach.

Hey, wat leuk dat je mij hebt gevonden! Ik ben Liza Smaal, de 'lach' achter Smile Events en passie voor alles wat met creativiteit, marketing en events heeft te maken! 

Drie jaar lang mocht ik mezelf Bedenker van Beleving noemen, maar helaas is aan dat moois een einde gekomen toen op 31 maart 2020 ‘de vader’ van de creatieve evenementen of wel de Arjan van Dijk Groep zijn faillissement heeft aan moeten vragen. Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor dus ben ik met de volle 100% weer aan de slag gegaan op zoek naar een toffe nieuwe uitdaging. 
Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie die past bij jouw doelgroep en doelen. Van het opzetten van Google Ads campagnes tot het ontwerpen van aantrekkelijke social media posts, ik heb alles in huis om jouw bedrijf te laten groeien.

Daarnaast kan ik ook het volledige social media beheer uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken. Ik zorg voor regelmatige en boeiende posts op jouw social media-accounts, waarbij ik zorg dat jouw merkidentiteit duidelijk naar voren komt en de interactie met jouw volgers wordt verhoogd.

EVENementen

ONDERNEMEN ZIT IN MIJN DNA!
Als dochter van ondernemende ouders in hart en nieren kriebelde het al tijden om een eigen onderneming te starten. Het is me met de paplepel ingegoten en voor mij bestaat geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ik ben iets gaan doen wat mij blij maakt en die glimlach iedere dag weer op mijn gezicht toont! 

SMILE marketing & events is sinds 5-5-2021 een feit!

Meer over Events. 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: