Time to party, met het Nagellak Spel!

Steel de show met dit originele en unieke Nagellak Spel voor jong en oud! Het spel staat volledig in het teken van nagellak, is dat niet geweldig?!  Draai aan de spinner en op welk vakje de spinner stopt moet er een opdracht worden uitgevoerd. Lak jij een nagel van de persoon naast jou in het fel paars? Of moet jij 1 nagel van jezelf met 2 verschillende kleuren lakken? Niks is te gek in dit te gekke Nagellak Spel!

LEES MEER

Geef hét unieke Nagellak Spel cadeau!

€17,95

Geef hét Nagellak Spel cadeau! Ben je op zoek naar een cadeautje voor de kids voor een verjaardag, zwemdiploma, rapport, sinterklaas of zomaar? Geef ze het Nagellak Spel cadeau!

Bestel het spel voor €17,95 ! Uiteraard wordt het spel inclusief nagellakjes leuk ingepakt met echt smiley lint! Een feestje om te geven dus!

Uiteraard heeft dit spel ook nog een wedstrijd element! Wie heeft als eerste al zijn nagels gelakt? Die is de winnaar, leuk toch! 

Nagellak spel bestellen  Dit spel verkopen in je winkel of webshop?

Extra informatie:

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bewaar het spel buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar. Breng de nagellak niet in de buurt van wondjes en/of geïrriteerde huid aan. Bewaar de make-up op een koele, droge plek uit direct zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt of ingeademd kunnen worden. Risico op ongevallen.
  • Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Koop je het spel liever in de winkel?

Dit is geweldig! Het Nagellak Spel is nu ook te koop in een aantal winkels! Super trots zijn wij op deze mooie samenwerkingen. Ook partner worden en het Nagellak Spel verkopen in jouw winkel of webshop? Neem contact op om samen de voorwaarden te bespreken!

PARTNER WORDEN

Verzekerd zijn van nog meer speelplezier?  Bereid het spel uit met teenslippers pimpen! Te gekke kleurrijke teenslippers pimpen met waterballonnetjes. 

Feest voor de tenen! Laat de kinderen teenslippers pimpen met waterballonnetjes en meer! Na het versieren van de teenslippers ga je aan de gang met het te gekke en unieke nagellak spel! Zo hebben de kids eigen gemaakte teenslippers en prachtig gelakte nagels in diverse kleuren! Hoe leuk is dat!

TIP: ook leuk voor een kinderfeestje!