Niets is te gek en NEE is geen optie. Schouders eronder en gaan!

Hey, ik ben Liza Smaal, passie voor alles wat met creativiteit, marketing & events heeft te maken!

Ik help ondernemers met het bouwen en groeien van hun merk en bedrijf door social media beheer, projectmanagement, websites en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Out of the box denken is mijn tweede naam. Niets is te gek en NEE is geen optie. Schouders eronder en gaan!

Ondernemen zit in mijn DNA.

Bedenker van Beleving

Drie jaar lang mocht ik mezelf Bedenker van Beleving noemen, maar helaas is aan dat moois een einde gekomen toen op 31 maart 2020 ‘de vader’ van de creatieve evenementen of wel de Arjan van Dijk Groep zijn faillissement heeft aan moeten vragen. Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor dus ben ik met de volle 100% weer aan de slag gegaan op zoek naar een toffe nieuwe uitdaging. Helaas was dat binnen de event-marketing branche een hele uitdaging in die periode en was het de hoogste tijd om over te gaan op een plan B. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen twee weken later ben ik aan de slag gegaan als bedrijfsleidster bij een nieuwe Bakkerij en Ijssalon van de familie Nagelkerke in Halsteren.

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik graag weer terug wilde in mijn marketing bubbel. Om mijn creatieve brein te blijven prikkelen ben ik naast mijn full-time job bij Nagelkerke, één dag per week aan het roer gaan staan van mijn eigen marketing schip bij Jora Oliehandel Oud-Gastel. Per 2021 ben ik aan de slag gegaan als Online Creative Marketeer bij Jan van Sundert badkamers en keukens.

En toch bleef het kriebelen. Als dochter van ondernemende ouders in hart en nieren kriebelde het al tijden om een eigen onderneming te starten. Het is me met de paplepel ingegoten en voor mij bestaat geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik iets gaan doen wat mij blij maakt en die glimlach iedere dag weer op mijn gezicht toont! SMILE marketing & events is per 5-5-2021 een feit!

Contactgegevens

Liza Smaal
 06 - 51671311
  info@smilemarketingevents.nl

Polderstraat 24, Oudenbosch
 KvK:
 BTW: