{"container_class":"u-menu u-menu-hamburger u-menu-open-right u-offcanvas u-menu-1","menu_class":"u-nav u-unstyled","item_class":"u-nav-item","link_class":"u-button-style u-nav-link u-text-active-black","link_style":"","submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10 u-block-fded-46","submenu_item_class":"u-nav-item","submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","submenu_link_style":"","r_menu_class":"u-align-center u-custom-font u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-nav-2","r_item_class":"u-nav-item","r_link_class":"u-button-style u-nav-link","r_link_style":"","r_submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10 u-block-fded-48","r_submenu_item_class":"u-nav-item","r_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link","r_submenu_link_style":"","theme_location":"primary-navigation-1","menuInfo":{"id":"primary-navigation-1","name":"Primary Navigation"},"is_mega_menu":false,"mega_menu":{}} CONTACT

Gelukkige medewerkers creëren gelukkige klanten!

Waarom je medewerkers een geschenk geven?

Maak ambassadeurs van je medewerkers! Maar hoe?

Er zijn verschillende redenen waarom jij als werkgever een werknemer in het zonnetje wil zetten. Dit kan persoonlijk zijn naar aanleiding van een bepaalde prestatie, een jubileum of gewoon omdat je blij bent met de inzet van werknemers in het algemeen. Daarnaast wordt ook een etentje of bedrijfsfeest gezien als geschenk aan medewerkers en is dit de perfecte manier om samen te komen en te genieten van een leuke activiteit buiten de normale gang van zaken. Denk hierbij aan een feest ter ere van een bedrijfsjubileum, maar ook een kerst- of sinterklaas feest. Op deze manier zie je werknemers in een wat meer ontspannen setting en creëer je onderling betere banden.

Interne communicatie is een must als het gaat om het motiveren van medewerkers en het creëren van betrokkenheid binnen je organisatie. Goede interne communicatie zorgt ervoor dat je medewerkers trots zijn op je organisatie en dat uitdragen naar buiten. Ware ambassadeurs dus!  

Gelukkige medewerkers blijven bij je en groeien met je mee! Versterk de employee loyalty met creatieve cadeaus . Laat niet alleen op de standaard dagen zien dat je om hen geeft, maar juist op andere momenten wanneer ze het net niet verwachten!

ORGANISEER EEN EVENT

UITVERKOCHT

On fire

Laat het vlammetje weer branden! Vol vernieuwde energie komen je medewerkers weer naar kantoor! 

De 'On Fire' feestje in een doos bevat dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond! 

€29,95 incl. btw

BESTELLEN
contact opnemen