Bestellen

On fire

Laat het vlammetje weer branden! Vol vernieuwde energie komen je medewerkers weer naar kantoor! 

De 'On Fire' feestje in een doos bevat dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond! 

€29,95 incl. btw

Of organiseer een belevenisvol event!

Ik denk graag mee over de meest uiteenlopende eventconcepten met verschillende doelstellingen, marketingvraagstukken als verlengstuk van het event en communicatietrajecten. Altijd met de juiste vertaalslag naar het bedrijf en de doelstelling. Van de locatie tot aan de give away bij de uitgang. Dat altijd in detail en passend binnen het concept!

Organiseer een evenement!

Gelukkige medewerkers creëren gelukkige klanten!

Zo doe je dat!

Organiseer een event!

Elke organisatie zal de beste manier moeten inpassen om een sterke relatie op de bouwen met de medewerkers. Er zijn zat voorbeelden van andere organisaties en de wijze ​waarop zij hun medewerkers centraal stellen! Denk aan, meer flexibiliteit in uren, meer vakantietijd, opties voor thuiswerken, budget voor opleiding, gratis sportschool, gezonde snacks, etc. Google is een veelgebruikt voorbeeld en dat is niet voor niets! Ze zijn een geweldig voorbeeld van luchtige werksfeer en toch enorme productiviteit.

Ze bieden alles, van wasmachines tot de ruimte om een dutje te doen. Van gratis ontbijt, lunch en diner tot aan subsidie voor hybride auto’s. Daarnaast worden medewerkers gestimuleerd om 20% van hun werktijd te gebruiken voor speciale projecten waarvan ze zelf denken dat het de tijd waard is. Veel van hun beste producten (Gmail, Google Maps, Google Carboard, Adsense en Google Talk) komen hier uit voort. Nu hoef je niet zo groot als google te zijn om een aantal van deze ideeën door te voeren. Zo kan ‘de regel van 20%’ geweldige innovaties oproepen.

Maak ambassadeurs van je medewerkers! Maar hoe? Interne communicatie is een must als het gaat om het motiveren van medewerkers en het creëren van betrokkenheid binnen je organisatie. Goede interne communicatie zorgt ervoor dat je medewerkers trots zijn op je organisatie en dat uitdragen naar buiten. Ware ambassadeurs dus!  

Gelukkige medewerkers blijven bij je en groeien met je mee! Versterk de employee loyalty met creatieve cadeaus. Laat niet alleen op de standaard dagen zien dat je om hen geeft, maar juist op andere momenten wanneer ze het net niet verwachten!

Aan de slag!

Kids op je event?

Wij bieden te gekke activiteiten aan voor kinderen! Feest voor de tenen, het is zomer! Ze mogen weer 'buiten' komen! Laat de kinderen teenslippers pimpen met waterballonnetjes. 

Steel de show met dit originele en unieke meidenspel! Het spel staat volledig in het teken van nagellak, is dat niet geweldig?!  Draai aan de spinner en op welk vakje de spinner stopt moet er een opdracht worden uitgevoerd. Lak jij een nagel van de persoon naast jou in het fel paars? Of moet jij 1 nagel van jezelf met 2 verschillende kleuren lakken?

 Niks is te gek in dit te gekke nagellak spel!

Lees meer!